News

General

Page 1 of 4  > >>

Jan 16, 2021
Category: General
Posted by: mrotman

Eindelijk na vijf jaar voor de eerste keer serieus de Halve Marathon gelopen. Mijn gevoel zei dat ik er nog niet klaar voor was, maar door het steeds uit te stellen komt het er nooit van.
De week begon al slecht door rugpijn, vrijdag nam het gelukkig wat af. Zaterdagochtend vroeg uit bed voor een laatste pasta maaltijd, rozijnenbollen en een glas rode bietensap. Daarna vijf kilometer gewandeld.

May 28, 2016
Category: General
Posted by: mrotman

Zaterdag 28 mei 2016 meegedaan met de Stadium Run in Oldebroek. De organisatie was weer voortreffelijk, naast uitstekend bewegwijzering, waren er tientallen vrijwilligers ingezet om het evenement een succes te maken. Het leek wel alsof er meer vrijwilligers waren dan deelnemers. Dat is jammer, want het is een erg mooi en afwisselend parcours. De organisatie en het parcours verdient veel meer deelnemers!

Mar 21, 2016
Category: General
Posted by: mrotman

Zaterdag 19 maart 2016 - Fietsen gecontroleerd en vervolgens op pad. Vanuit Wezep richting Zwolle om bij de Oude IJsselbrug de vernieuwde route "Rondje Zwolle" te volgen. Dit schitterende en vooral afwisselende route.


Previous page: Contact
Next page: Over.....