Home

Apr 5, 2014

IkPas XL en 40dagentijd


#ikpas #40dagen #mateloosheid #footprint

Om mijn sportieve doelen te bereiken is trainen alleen niet voldoende ook is de levensstijl van belang. Via de media hoorde ik van de IkPas actie, Goede gelegenheid om mijn "mateloosheid" beter onder controle te krijgen. Dat past heel goed bij de 40dagentijd op weg naar Pasen.

Category: General
Posted by: mrotman

Ook kwam de dubbele piramide van het Barilla Center for Food & Nutricion onder mijn aandacht, en zo is de XL achter IkPas gekomen. Tijdens deze periode ook geen vlees meer!
Als ondersteuning het blauwe IkPas polsbandje gekregen, die ik met trots draag. De verandering in mijn levensstijl bleef en moest ook niet ongemerkt blijven. Vele malen uitgelegd ik een beetje aan het radicaliseren ben wat betreft mijn levensstijl en dat het uitstekend bevalt. En als in het gesprek de vraag komt waarom ik nog geen baard laat staan? Dan grap ik: "Als ik geen baard mag laten groeien van mijn vrouw, dan geen seks meer". En dan zijn wij weer op een doorsnee kantine gesprek niveau beland.

Of ik de enige ben in de gemeente Oldebroek die aan de IkPas actie heeft meegedaan weet ik niet. Misschien iets voor Goed Bezig Oldebroek om komend jaar hier wat publiciteit aan te geven.

Het is mij in ieder geval zo goed bevallen dat ik mijn bandje blijf dragen. Nu mijn koffie en chocolade "mateloosheid" nog indammen.

P.S. Op 28 maart op havermout+ de Monnikenloop op Schiermonnikoog succesvol volgens doelstelling volbracht.Next page: Hardlopen